Revista mult asteptata

18 Dec

>600656_10201476691214063_649197557_n

Suntem toti in ajunul sarbatorilor de iarna. Si deoarece fiecare din noi pastreaza si o particica de copil in el, continuam sa credem in miracole. Acum un an, admirand o revista online creata de niste bloggeri culinari francezi mi-a venit ideea sa fac si eu parte dintr-o echipa care creaza asa frumusete. Vara, mergand acasa m-am intalnit cu cativa bloggeri culinari moldoveni. Toti fiind niste persoane minunate, creative si binevoitoare. Ideea de a crea o revista culinara online a fost acceptata indata. Astazi, avem toti marea bucurie sa va prezentam munca noastra comuna. Multumesc  Anei, Elenei si Marcel, Rodicai, Cezarei si Sergiu pentru ca am realizat aceasta revista, pentru echipa formata, pentru intelegere si bunavointa. Multumesc bloggerilor invitati care au venit cu o contributie importanta, Nice and Calm, Alina’s Handmade Cosmetics. Rodica, multumesc pentru munca titanica care ai facut-o in ultimile zile. Ea a fost cea care a machetat revista rapid si frumos :).

Numarul acesta este dedicat sarbatorilor de iarna, cu multe retete interesante, idei utile si o povestire frumoasa despre cum este serbat Craciunul in Alsacia. Eu deja am pus ochiul pe niste retete (geleuri interesante, somon scandinav,  rata savuroasa si o salata cum imi place mie). Sunt sigura ca si voi o sa gasiti ceva pe placul vostru.

Revista cu GUST  o gasiti aici :)

Miracolele exsita, trebuie doar sa crezi in ele!

2 Responses to “Revista mult asteptata”

 1. ingelus December 18, 2013 at 11:49 am #

  Felicitari Sorina!!! Stiu ca ai lucrat foarte mult asupra acestui proiect si ai reusit cu succes sa aduci in MD ceva nou, frumos si original in ajun de sarbatori. Sa stii ca atunci cind citeam revista simteam o mindrie enorma sa am alaturi astfel de prieteni :)

  • gusturi&culori December 18, 2013 at 12:53 pm #

   Multumesc, Inga!
   Revista am creat-o cu toti, fiecare a contribuit. Cred ca deseori e nevoie nu doar de idee, dar si de o echipa care impartaseste idee ta si pasiti impreuna spre realizarea ei. In special cand motivarea fiecaruia este doar bucuria pe care o simte cand vede rezultatul obtinut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: