Bomboane de ciocolata cu nuci si fructe uscate

2 Feb

DSC_0576fb

Inca din copilarie bomboanele mele preferate sunt celea cu prune si ciocolata. Pornind de la aceasta idee, am realizat astazi niste bomboane. Am folosit nu doar prune dar si caise uscate, nuci, migdale. Au fost delicioase si foarte usor de realizat. Va invit sa le incercati.

Ingrediente:

  • ciocolata (cu 55% cacao)
  • prune uscate
  • caise uscate
  • miez de nuca
  • migdale

1. Topim ciocolata la bain marie (in aburi).

2. Pe o hartie de copt, cu ajutorul unei lingurite, etalam ciocolata topita, desenand mici cercuri.

3. In mijlocul fiecarui cerc de ciocolata punem o pruna uscata sau o caisa uscata.

4. Turnam deasupra fructelor uscate cate o lingurita de ciocolata topita.

5. Decoram bomboanele cu miez de nuca sau cu migdale.

Nota: Cantitatea de ingrediente o alegeti voi, depinde cate bomboane doriti sa faceti.

Pofta buna cu voie buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: