Cartofi copti cu rozmarin

7 Mar

GusturisiCulori_cartofi_rozmarin

Cu venirea bebelusului, brusc timpul pentru gatit s-a micsorat. Ca rezultat prefer mancarea care in doi timpi si trei miscari este gata.

Va prezint salvarea mea: acesti cartofi se fac foarte simplu, dar ce gustosi sunt! Mmm…. Moi, parfumati si rumeni. Pot fi serviti cu o salata sau ca garnitura.

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi cu coaja subtire
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 crengute de rozmarin
  • sare

Metoda de preparare

1. Spalam bine cartofii si ii taiem de-a lungul. Ii saram si turnam uleiul deasupra loc, apoi ii amestecam.

2. Rupem frunzele de rozmarin si le tocam, apoi le presaram deasupra cartofilor.

3. Aranjam cartofii intr-o tava, turnam uleiul si amestecam bine asa ca uleiul  sa imbrace bine cartofii.

4. Coacem cartofii in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30-40 minute.

5. Servim si savuram acesti cartofi MINUNATI!

Pofta buna cu voie buna!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: